Zastavica tablice po meri

Zastava stola se nedavno pojavila u našem radu i životu. Uglavnom sadrži dva tipa.
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Slika 6 (001) .jpg


1. Šta je zastava stola?

Zastava stola se nedavno pojavila u našem radu i životu. Uglavnom sadrži dva tipa.

Uključena je tablica za stolom koja se nalazi na stolu za sastanke ili sastanku, što ne predstavlja samo poziciju zemlje, jedinice ili pojedinca, već takođe igra ulogu u dekoraciji.

Druga je stolna zastava za kućnu dekoraciju koja se stavlja na sto kuće ili stol za čaj dnevne sobe čini sto na lepijem mestu.

Njegovo poreklo je iz tradicionalne kineske kulture. Kao dekoracija, često se postavlja na sredinu ili dijagonalu stola. Kada razgovarate sa gostima za stolom, zastava stola će svojim gostima osetiti kulturnu atmosferu: drevni, misteriozni i šareni Orijent uvek je nepredvidljiv. Zastava stola je obično napravljena od serije fine svile ili pamučne tkanine.

Sa efektom poboljšanja ukusa i stila, zastava stola treba koordinisati sa okolnim okruženjima, objektima i ukupnom bojom ukrasa.

2. Materijali zastave stola

Materijali za stolnu zastavu uglavnom su podeljeni na plastiku, nerđajući čelik, legure, legure cinka i sve bakar itd., Koji usvajaju postupak galvanizacije procesom galvanizacije, pozlaćivanje i druge tehnologije.


Hot Tags: prilagođena tablica zastave, proizvođač, veleprodaja, jeftina, na prodaju
Upit