Lamp Post Baner

Štampanje na platnu se sastoji od pet glavnih elemenata: ploče za sito štampu, otirači otirača, mastila, štamparske stanice i podloge.
Chat Sada
Detalji o proizvodu

Slika 2 (001) .jpg


Štampanje na platnu se sastoji od pet glavnih elemenata: ploče za sito štampu, otirači otirača, mastila, štamparske stanice i podloge. Osnovni princip sitoštampa se štampa korišćenjem principa da grafički deo mreže mrežnih ploča prodire u mast, dok ne grafički deo ne prodire u mastilo. Tokom štampanja, mastilo se ulijeva na jedan kraj ploče za štampanje na ekranu, a noževi otirača na određeni pritisak na dijelu mastila ploče za štampanje ekrana dok se kreću ka drugom kraju ploče za štampanje na ekranu. Mastilo je guranje guranja iz mrežice grafičkog dela na podlogu tokom kretanja. Zbog lepljivosti mastila, otisak je fiksiran u određenom opsegu. Tokom procesa štampe, oštrica otvora je uvek u linijskom kontaktu sa pločom za štampanje ekrana i podlogom, a kontaktna linija se pomera pomoću otirača.

Ako znaju znak poziva suprotnog broda, najpre objesite pozivnicu prijemnog broda, a zatim obesite blok signala o poruci koju treba prenijeti (ukoliko vremenski period dozvoljava, moguće je istovremeno objesiti ).

Završetak komunikacije: Nakon što signal za slanje spusti poslednju grupu signalnih zastavica i prikazuje sve odgovorne zastavice, to znači završetak slanja signala. Po prijemu brodskih obaveštenja, to će pokazati sve oznake za odgovor na koji će se ukazati da su sve poruke primljene, a zatim smanjiti njihove zastave.


Hot Tags: lampa post banner, proizvođač, veleprodaja, jeftina, na prodaju
Upit